På Norsk

Helgetur til Pråmvika

Turglede

Nord- og Østmarka er et fantastisk turområde. Men av og til er også en tur rundt omkring Oslo en kjempebra idé. Denne gangen, først med buss og etterpå til fots, gikk vi på tur til Pråmvika, ei fin hytte in nærhetten av Kongsberg.

Hytta ligger mitt i skogen og direkte ved det lille vannet Kolsjø. Til fots eller med sykkel kommer du straks til plassen her. Fra E143 må du bare følge en bred vei i skogen rett til hytta. Når du har lyst til noe mer spennende, er det en smal sti du kan følge først.

Hytta med ubetjent og enkel standard har ingen stor komfort men den er koselig. Du finner alt du trenger til å lage mat og en ovn til å fyre. Soveplassene er i annekset. Hytta har også elektrisitet, men bare når batterier er ladet opp med solarpanelet.

Du finner mange flotte turer i omegnen og det er også to kanoer til å dra på fisketurer med eller å plaske med. Vi var der i begynnelsen av desember og vi brukt tiden til korte turer, mye kaffee og te, å slappe av og til å lese. Så det var en veldig fint og hyggelig helg.

Opptatt og veldig full er hytta kanskje aldri, men på grunn av god tilgjengelighet er det et godt mål for en helgetur eller bare for noen timer. I hvert fall et besøk verdt.

Mer informasjoner om Pråmvika på ut.no

0 comments on “Helgetur til Pråmvika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s